MIRËSEVINI NË HOTELIN TONË

2 Kitarrat Boutique & Spa

Vendi ku do te gjeni komoditetin dhe rehatin e kërkuar shoqëruar me trajnimet unike të SPA të cilët janë dimensioni kontemporan i luksit, trajtimit dhe shplodhjes, që tju gjallërojë mendjen dhe shpirtin.

DHOMAT TONA

Akomodimi në Hotel

Të gjitha dhomat tona do t’ju falin një ndjesi mahnitëse falë aromave të luleve, ku çdo dhomë ka një aromë karakteristike sipas emrit të saj.

BOUTIQUE & SPA

Qendër Spa

Qendra e relaksit, kujdesit dhe bukurisë. Dhurojini vetes suaj kohen e nevojshme per tu relaksuar. Mbushur me përkëdhelje nga vajrat satin të masazheve, avujt dhe ngrohtësinë e saunave tradicionale, hamamit, banjos turke…

“Dhurojini vetes suaj relaksin e merituar duke ju trajtuar si mbretëresha dhe mbretër qoftë edhe për një ditë të vetme.”

Bota e mirëqenies në një fjalë!

USHQIM I SHIJSHËM

Bar & Restorant

Sintetizon me mjeshtëri shijen dhe traditën e kulinarisë mesdhetare Italiane. Produkte tipikisht mesdhetare dhe të freskëta marrë nga deti Adritatik, shoqëruar me verën elegante dhe muzikë të përzgjedhur. Pjatat të përgatitura me dashuri dhe shije.