Tradita Mesdhetare Italiane

Sfida jonë e përditshme: përbërësit më të lartë të cilësisë sipas recetave tradicionale dhe shërbyer me shumë pasion për klientet tane! Gëzoni një kuzhinë të shkëlqyer mesdhetare dhe një shërbim të shkëlqyer. Ne jemi shumë të kënaqur t’ju mirëpresim si mysafirë në restorantin tonë.

Restoranti

Sintetizon me mjeshtëri traditën e kulinarisë mesdhetare Italiane. Me produkte tipikisht mesdhetare dhe të freskëta marr nga deti Adritatik, shoqëruar me verën elegante dhe muzikë të përzgjedhur. Pjatat të përgatitura me dashuri dhe shije. Stafi mikpritës dhe I kujdesshëm ndaj cdo detaji dhe tërësisht në dispozicion te klientit me përkujdesje qe do e bëjnë qëndrimin edhe më të pëlqyeshem.