Salla Lady

Dita juaj nis me buzëqeshjen tonë të mirësjellshme! Mëngjes të pasur me ëmbëlsira të shijshme gatuar në shtëpi, briosh të ngrohtë, marmalade dhe rrecel, lëngje frutash, drithëra të lehta, produkte të ëmbla dhe të kripura genuine të zonës. Gjithcka për të përmbushur cdo preferencë