Dhoma e Orkidesë

E veçanta e kësaj dhome është aroma fantastike e orkides. Dhomë me permasa 18m2. Kjo dhomë ka dy krevatë, minibar, tavolinë pune, televizor plazm, kondicioner, dollap, tapet. Përmban tualet privat që ka dush dhe tharëse flokësh. Një tjetër element që kanë të gjitha dhomat tona është elementi i versace-s.

null

Ajer i kondicionuar

null

Tualet

null

TV Plazma

null

Tavoline Pune

null

Minibar

Shijo qëndrimin tënd & Relaksohu

Përjetoni eksperiencën unike të rehatisë dhe qetësisë që dhomat tona ofrojnë.

Shijo qëndrimin tënd

& Relaksohu

Përjetoni eksperiencën unike të rehatisë dhe qetësisë që dhomat tona ofrojnë.