Dhoma e Trëndafilit

E veçanta e kësaj dhome është aroma fantastike e trëndafilit. Dhomë me permasa 22m2. Kjo dhomë ka një taracë të mobiluar duke ju falur një pamje fantastike për tu relaksuar. Ka krevat dopio, minibar, tavolinë pune, televizor plazm, kondicioner, dollap, tapet, dush dhe tharëse flokësh. Një tjetër element që kanë të gjitha dhomat tona është elementi versace-s.

null

Ajer i kondicionuar

null

Tualet

null

TV Plazma

null

Tavoline Pune

null

Minibar

Shijo qëndrimin tënd & Relaksohu

Përjetoni eksperiencën unike të rehatisë dhe qetësisë që dhomat tona ofrojnë.

Shijo qëndrimin tënd

& Relaksohu

Përjetoni eksperiencën unike të rehatisë dhe qetësisë që dhomat tona ofrojnë.